Mevrouw Boob

Ik ben Chantala. En Mevrouw Boob;-)

Als mama (35) van zes is het bij ons thuis een dynamische boel. Onze oudste is bijna 17 en onze jongste ruim 1 jaar. Het fascineert mij hoe wij als maatschappij omgaan met elkaar en thema’s als Borstvoeding, Geboorte, Feminisme, Vrouw-zijn, Opvoeding en veel meer…Ik zoek naar raakvlakken tussen deze onderwerpen en hoop door middel van mijn blogs, foto’s, projecten en festivals iets bij te dragen aan een eerlijke en duurzame beeldvorming omtrent deze onderwerpen.

Hoe voeden we ons zelf, onze kinderen en waarmee. Hoe duurzaam zijn onze gedachten? It takes a villge to raise a child. It also takes a village to raise mothers and fathers. Het is tijd om weer met elkaar en onszelf te verbinden en de ‘village’ een plek te geven binnen onze 24-uurs maatschappij.

 

Liefs,

Chantala

 

Advertenties

Een gedachte over “Mevrouw Boob

  1. Beste mevrouw Bob. Wat een mooie vrouw en heldere boodschap communiceer je! Trots en sterk daar houd ik van. Ik zag een prachtige verzameling dochters die jouw genen dragen en een lieve knul. Succes met het uitdragen van borstvoeding en geniet van Vincent.

    Wanderwillem

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s